Arken Spa

Betyg:

Avstånd Göteborg: Arken Spa ligger i Göteborg

Plus: Fantastiskt spa med stor variation och allt vad ett spa bör innehålla. Ligger i Göteborg.

Minus: Utsikten hade kunnat vara trevligare.

Recension:

Arken Spa ligger i Göteborg och hit tar du dig på en kvart från centrum. Arkens rum och lokaler är väldigt fina och fräscha och man känner direkt ett lugn när man kommer in i receptionen. Arken har även ett Spa i absoluta toppklass. Här finns allting du behöver, och lika mycket du inte behöver men som är roligt att prova på. Inomhus finns infraröd bastu, vanlig bastu, fotbad, isbad, isbastu, jacuzzi och en fantastisk fin och varm inomhuspool på övervåningen där du kan sitta och titta ut över vattnet och solnedgången. Det finns även flera olika vilorum där du kan gå och lägga dig en stund, till exempel ett kritvitt rum som ska ge dig energi eller varför inte ett mörkerrum där du enkelt kan sova bort hela spa dagen om du så vill. Utomhus finns en till härlig och varm pool som verkligen är att rekommendera på vinterhalvåret!

Vår favorit på spaavdelningen är nog ändå de härliga stenfyllda badkaren. De ligger lite avsides och här ligger du med en vattensäck på lite småvarma stenar och njuter av livet samtidigt som du blickar ut över den fina trädgården.

Mer variation än på Arken Spa hittar du troligtvis inte på något spa i Göteborg. Restaurangen serverar dessutom bra mat och allt ifrån rum till service är i toppklass. Om vi ska hitta något att klaga på så är det isåfall utsikten. Då Arken Spa ligger i Göteborgs hamn och du höjer blicken ovanför den vackra trädgården så ser du containrar och en och annan stor båt. Inget som stör oss men visst hade det varit ännu mysigare utan dessa containrar och industrier. Man ska dock inte låsa sig vid detta, i övrigt är det helt enkelt väldigt svårt att hitta något att klaga på när det kommer till Arken Spa och detta är ett spa vi varit på många gånger och kommer återkomma till igen och igen.

Funderar ni på att boka Arken Spa? Du kan se priser samt se om det finns några specialerbjudanden nedan:
Se priser och erbjudanden