Ästad Vingård Spa

Betyg:

Avstånd Göteborg: 10 mil, 1 tim, 15 min bilkörning.

Plus: Otroligt mysigt spa utomhus. Egen vingård.

Minus: Hade varit trevligt med spa även inomhus.

Recension:

Ästad Vingård är ett underbart Spa beläget mitt på landsbygden. Ästad vingård är är större än man tror och det är nästan som att du bor i en liten by på landet, med alla bekvämligheter du behöver såklart! Ni bor i en stuga och kan enkelt byta om på rummet, för att sedan promenera till den vackra spaträdgården. Det är nämligen det som gör Ästad Spa unikt. Själva spa delen består utav flera uppvärmda tunnor, bastu och jacuzzis som är placerade runtom i en vacker och grönskande trädgård. Otroligt mysigt och ofta finns det möjlighet att sitta helt ensamma. Sedan nyligen har Ästad även byggt en stor och varm pool som också går att hänga i om man tröttnar på tunnorna.

Något som också är unikt för Ätad vingård är deras undervattensbastu. Den ligger under huset som du ser på bilden här ovan. I vattnet kan du se karpar simma fram och tillbaka, och om du törs och behöver svalka av dig kan du även välja att hoppa i vattnet simma med dem.

Ästad Vingård erbjuder en unik Spa miljö och en fantastiskt upplevelse. Har du inte varit där kan vi varmt rekommendera ett besök!

Funderar ni på att boka Ästad Vingård? Du kan se priser samt se om det finns några specialerbjudanden nedan:
Se priser och erbjudanden