Sankt Jörgen Spa

Betyg:

Avstånd Göteborg: Sankt Jörgen Spa ligger i Göteborg

Plus: Mycket fint Spa och ny utomhusavdelning som ger en riktig semesterkänsla. Bra för par men även kompisgänget. Ligger i Göteborg.

Minus:Inte så många avskilda platser. Kan ofta vara ganska mycket folk.

Recension:

Sankt Jörgen Park har ett riktigt bra läge i Göteborg. Inomhus hittar du en stor och ganska varm pool. På poolens kortsida finner du frukt och te som bara är att ta för sig utav, och på ovanvåningen kan du hänga i härliga elektriskt vaggande sängar samtidigt som du blickar ut över en fin golfbana. Trots att Spaet inomhus är bra, ger det ibland lite badhus känsla på grund av den stora poolen samt bristen på små utrymmen att umgås på.

Sankt Jörgen har fina lokaler, en mycket fin restaurang och erbjuder bra mat, men vad vi framförallt skulle välja att framhäva är deras nyligen byggda utomhusområde som är riktigt mysigt. Med palmer, en stor uppvärmd pool (33 grader enligt dem själva) och mat samt dryck i närheten som du kan äta på området får du ett riktigt härligt poolhäng. Sankt Jörgen passar bra för kompisgänget och för er som par, men är du ute efter en väldigt lugn och avskild upplevelse finns det andra spa som antagligen passar er bättre.

Funderar ni på att boka Sankt Jörgen Spa? Du kan se priser samt se om det finns några specialerbjudanden nedan:
Se priser och erbjudanden