Vann Spa

Betyg:

Avstånd Göteborg: 110 km, 1 tim 12 min bilkörning

Plus: Mycket bra spa till bra pris. Många varma pooler samt jacuzzi utomhus. Bra standard på rum och ligger vackert i naturnära område.

Minus: Många pooler men lite enformigt. Skulle kunna vara mer variation med fler upplevelser.

Recension:

Vann Spa är ett härligt beläget spa som du når med lite mer än en timmes bilresa från Göteborg. Vann är beläget precis intill vattnet och skogen, och när du inte är på spa finns det gott om mysiga stigar med vackra utsikter att uppleva. Vi upplever ett otroligt lugn. Byggnaden och rum är fräsha och restaurangen har en ganska mysig miljö trots sin lite större storlek. Vad vi framförallt gillar med Vann är dock själva Spa delen. I spa avdelningen finner du flera lite mindre varma pooler. Varje pool ligger i ett eget litet rum och är parfymerade parfymerade med olika dofter. I mitten mellan poolerna finns en större pool med en vacker brasa på ena kortsidan. Den stora poolen är lite varm men lite kyligare än de övriga, vilket är skönt när man tröttnat på den heta värmen ett tag och vill ta sig ett par simtag. Det finns även ”äventyrsdusch” samt stolar och lite frukt om man vill koppla av utan vattnet en stund. Ute på altanen finns även en härlig jacuzzi och en vacker utsikt över vattnet.

Vann erbjuder även en hel del behandlingar för den som vill uppleva mer än bara varma källor.

Vi upplever Spa delen som ganska stor och parfymeringen samt jacuzzin utomhus ger lite variation, vi hade dock gärna sett ännu lite mer variation, kanske lite mindra pooler och mer andra saker, såsom fotbad, massagestolar eller liknande. I sin helhet har dock Vann ett underbart spa och väldigt mysigt beläget. Personalen är trevlig och tillmötesgående, men då Vann är ganska stort får du kanske inte den mest personliga servicen, på gott och ont.

Vi har återvändigt till Vann Spa flera gånger, och Vann är definitivt välförtjänt av betyget 4 stjärnor.

Funderar ni på att boka Vann Spa? Du kan se priser samt se om det finns några specialerbjudanden nedan:
Se priser och erbjudanden